Ventilatie

Energiezuinig ventileren

Zo’n 70% van onze tijd brengen we binnen door. Reden genoeg om 24/24 te ventileren voor een gezond binnenklimaat. Een degelijk ventilatiesysteem van Maes Industries is geen overbodige luxe, zowel in niet-residentiële gebouwen als in woningen. We zorgen ervoor dat u op een energie-efficiënte manier en conform de EPB-normen kan ventileren, zodat u het maximum uit uw ventilatiesysteem haalt met een minimum aan energieverbruik.

Ventilatiesystemen C en D

Samen bekijken we het interessantste ventilatiesysteem voor uw project. Ventilatie C werkt via roosters in/boven de ramen. Het verdrijft de vervuilde, vochtige lucht uit uw woning en vervangt die door verse buitenlucht. Door enkel te ventileren waar en wanneer het nodig is, kan u energie besparen.

Ventilatie D is een zeer ecologisch systeem waarbij zowel de aan- als afvoer van lucht volledig geautomatiseerd verloopt. Daardoor is het leefklimaat in huis altijd optimaal. Een ventilatiesysteem type D recupereert tot 95% warmte van de afgevoerde lucht. Van energiebesparing gesproken!

Vergeet ook het onderhoud van uw ventilatie niet:

Onderhoud plannen Offerte aanvragen